pondelok 2. júna 2014

Polentový kuchen



Jednoduchý dezert bez cukru poteší Vaše chuťové poháriky. Hor sa do toho!!

100g polenta
350 ml ryžové mlieko
2 malé mrkvy
3 pl mletého maku
3 pl orechy mleté
Hrozienka hrsť
Citr. Šťava
1 pl kokosový olej

Na polevu:
1/4 avokádo
1 banán
1 pl kakao
4 datle

Uvaríme polentu v mlieku s rozmixovanými hrozienkami a kok. olejom. Vmiešame nastrúhanú mrkvu, mak, citr. šťavu, orechy a chvíľu povaríme. Môžme dosladiť ďatlovým sirupom.
Dáme do misiek vytretých kokosovým olejom a necháme v chladničke stuhnúť 1-2 hodiny.

Poleva:
Rozmixujeme všetko na jemný čokoládový krém. Ak je veľmi hustý, zriedime vodou.

Koláčiky vyklopíme a potrieme ,,čokola,, polevou ;)) 

Mňamka dobrú chuť

Matúš&Dada

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára