Dnes máme na programe adzuki..
Je to malá fazuľa s perfektnou chuťou..
Recept:
Adzuki (množstvo ľubovoľné)
soľ, korenie, konopný olej (od oka, je veľmi zdravý tak môžte pridať aj viac)a voda
Adzuki namočíme do vody na 10-12hod potom scedíme, zalejeme v hrnci vodou a uvaríme domäkka (cca 15- 20 min)
Potom pridať do mixéra a spolu s ostatnými surovinami vymixovať. Voda je tiež od oka ( je to preto aby sme nárierku zjemnili a zriedili)
A malý TIP: pri servírovaní jemne potrite dijon horčicou k tomu nakrájaný pór so zeleninkou (mňam kombinácia)
Dada&Matúš
*Konopný olej je pán olejov vďaka vyváženému množstvu omega 3 a 6 mastných kyselín.
A aby ste do budúcna vedeli odhaliť vysokokvalitný konopný olej - fľasǎ, v ktorej olej kupujete musí byť nepriehľadná. Svetlo ho totiž znehodnocuje..
www.dobryhlt.sk
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára