Jednoduchý, rýchly, mňam
Potrebno:
Červená šošovica
Červená cibuľa
Baby špenát
Mango
Konopný olej
Citrónová šťava
Zázvor
Cesnak
Soľ
Indické korenie ( garam masala, satvá masala...čo máte, čo vám chutí )
Jednu menšiu cibuľu nakrájame a orestujeme na panvici, pridáme zázvor a cesnak. Krátko orestujeme a pridáme šošovicu, zalejeme vodou, osolíme a uvaríme domäkka.
Dochutíme korením a odstavíme.
Necháme mierne vychladnúť.
Špenát pokvapkáme konopným olejom pridáme šošovicu, mango a červenú cibuľu ( cibuľu vopred krátko marinujte v citrónovej šťave )
Dobrú chuť teda
Matúš&Dada
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára