utorok 27. mája 2014

Divoký šalát


You need:

Šalát dľa chuti ( špenát, mangold, dubáčik...)
Cuketa
Šampiňóny
Citrónová šťava 
Olivový olej
Čerstvé bylinky ( bazalka, tymián, rozmarín )
Brusnicový kompót alebo džem
Soľ
Pár malín

Šalát nakrájame, dáme do misy.
Hríby a cuketu nakrájame a zprudka orestujeme na panvici, osolíme pridáme podľa chuti brusnicový džem a citrónovú šťavu, premiešame a pridáme nasekané čerstvé bylinky. 

Odstavíme z ohňa alebo platne a necháme pár minút postáť.
Mierne vychladnutú zmes vysypeme
na šalát a premiešame.
Na vrch dáme pár malín a môžme jesť. 


Matúš&Dada

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára